Wil je graag gaan Snorkelen op Rhodos?

Rhodos is één van de griekse eilanden. Je kunt er enorm veel doen en is daarom ook erg populair onder toeristen. Één van de dingen die populair is op het eiland: snorkelen. Dankzij het helder blauwe water kun je eigenlijk overal op het eiland wel kijken naar prachtig schoon maar er zijn een paar hotspots waar je zeker weten succes hebt.

Kalithea

Kalithea is de plek waar je heen moet om te gaan snorkelen. Het betekent letterlijk ‘goed zicht’ en dit refereert dan ook naar de kleur van het water en vooral onder water. Dankzij een goede bodem kun je ver kijken. Met een klein baaitje inclusief zandstrand stap je zo het water in, zelfs met een trapje. Je ligt tussen de rotsen de prachtige natuur te bekijken, het is zeker de moeite waard en een prachtige ervaring!

Tsambika beach

Je kunt gelukkig naar meer plekken dan alleen Kalithea. Een andere mogelijkheid is Tsambika Beach. Net zoals Kalithea heeft het een prachtig zandstrand en kun je mooi wandelen in de omgeving.

Lindos baai

Een andere bekende mogelijkheid is de baai bij Lindos. Alhoewel minder bekend schijn je hier ook prima wat onder water schoon te pakken kunnen krijgen.

Vergeet vooral je zwemspullen niet en geniet! Rhodos is een prachtig eiland en je gaat gegarandeerd wat vinden! Wanneer je gaat zoeken raden we wel echt aan de websites van de grote reisorganisaties te vermijden! Deze hebben vaak alleen de wat saaiere toeristische plekken wat zich vertaald tot duur en druk! Koop bijvoorbeeld van te voren alvast je spullen via onze pagina snorkelspullen of www.waterschoenenkopen.nl zodat je zometeen direct het water in kan! Dit voorkomt een hoop gedoe en zoveel extra bagage is het niet. Een kleine investering die je dubbel en dwars terug krijgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.