Snorkelen in Lloret de Mar is zeker mogelijk. Het is een prachtige plek met meer dan genoeg ruimte voor iedereen. We hebben de twee beste en meest toegankelijk plekken voor je opgezocht.

De Costa Brava in het algemeen is één van de prachtigste plekken waar als eerste echte toeristen op af kwamen.Lloret de mar ligt op 30km van Gerona en 80km van Barcelona. De stad heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Jongeren gebruiken het graag om lekker vakantie te vieren maar ook de natuurlijk, baaitjes en stranden zijn prachtig. Kijk snel verder voor de beste stranden om te vertoeven!

Cala Banys

Snorkelen in Lloret de Mar : cala-banys
Snorkelen in Lloret de Mar : cala-banys

Cala Banys heeft een heerlijk blauw water waar je prachtig in kunt snorkelen. Overal in het water zijn vissen te vinden en je zult ook zeker niet te enige zijn die aan het snorkelen is. Een ander leuk extra’tje van deze plek is het bijzondere kasteel wat vlak bij lonkt. Het Castell de Sant Joan wordt omringt door een prachtig bos en dus vakbij de baai. Heerlijk! Oh en, het is nog makkelijk te vinden ook.

 

 

Cala Boadella

Snorkelen in Lloret de Mar : cala-boadella
Snorkelen in Lloret de Mar : cala-boadella

Goudkleurig zand maakt het heerlijk om hier in het water te duiken met je snorkel spullen. In het noorden heb je een gedeelte met iets meer rotsen en dit is dan ook geliefd voor de nudisten onder ons. Net iets minder makkelijk te vinden dan Banys maar nog steeds erg toegankelijk!

 

 

 

Je hebt in Lloret nog veel meer plekken waar je prachtig in het water kunt. De beste stranden worden aangegeven met een blauwe vlag. Dit betekent dat het schoon, goed onderhouden en makkelijk toegankelijk is. Een goede tip is dus om altijd op zoek te gaan naar deze!

Mocht je zelf nou nog goede tips hebben, misschien nog wel niet helemaal doorgedrongen bij het grote publiek, geef die dan graag! Laat een reactie achter en dan vullen we het stuk aan!

Veel plezier in Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.