Wil je graag gaan Snorkelen in Zuid-Kreta? Wij hebben weer wat goede tips voor je gevonden!

Wist je dat je snorkelen een van de meest populaire activiteiten is op dit Griekse eiland? Veel mensen kennen Kreta alleen van feestvakanties en spectaculaire activiteiten, maar nog steeds wordt de onderwaterwereld rond het eiland gezien als een paradijs voor snorkelliefhebbers en duikers. Het is natuurlijk allereerst mogelijk om zelf te snorkelen rond het eiland. We adviseren je dan wel om de wat rustigere wateren op te zoeken. Vlakbij stranden waar veel mensen hun vakantie doorbrengen, kun je wel eens voor een verrassing komen te staan, maar over het algemeen is het er erg troebel doordat er zoveel mensen in het water zijn.

Wanneer je zelf gaat snorkelen is het bovendien verstandig om je vooraf te laten inlichten over de beste plaatsen en mogelijke gevaren.

Natuurlijk ben je benieuwd naar wat er allemaal te zien valt onder water. Het landschap is allereerst prachtig, met de meest bijzondere riffen en een onvoorspelbaar bodemverloop. Er zwemmen in het water rond het eiland ontzettend veel verschillende vissen met de meest bijzondere kenmerken. Je zult echter niet alleen vissen, maar ook vele andere soorten vreemde wezens tegenkomen wanneer je gaat snorkelen op Kreta.

Vervelen zal het in ieder geval niet snel, want elke keer dat je gaat snorkelen zul je weer nieuwe planten en dieren tegenkomen.

Snorkel stranden

Hieronder een paar van de beste stranden om te snorkelen. Kijk voor meer informatie over stranden op Strand Kreta.

Probeer als je gaat zoeken naar extra informatie wel de meest ‘normale’ websites te vermijden. Websites als die van grote reisorganisaties hebben vaak alleen hele toeristische plekken genoteerd en dit zijn niet altijd de mooiste plekken. Probeer dus wat verder te kijken naar wat het mooie eiland Kreta je te bieden heeft. Snorkelen in Zuid-Kreta is prachtig! Heb je alvast spullen nodig om veilig het water in te gaan? Kijk eens op onze snorkelspullen pagina of bezoek www.waterschoenenkopen.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.