Snorkelen in Marsa Alam is zeker mogelijk! Marsa alam is verreweg de bekendste en daarmee ook de meest toeristische plek om te snorkelen. Het is er ontzettend mooi. Omdat het nog niet zo heel lang bekend is zijn de riffen nog in goede staat en is het er ook nog niet overvol. Hoe lang dit nog duurt is uiteraard altijd maar de vraag.

De Riffen

De riffen zijn kleurrijk en koraal. Vaak kun je er zo komen gewoon vanaf het strand of de pier. Hierdoor kun je zo oog in oog komen te drijven met de meest bijzondere dieren. Roggen, grote schildpadden, kleine haaitjes en zelfs een zeekoe! In de buurt zijn ook genoeg duik- en snorkeltours te boeken. Omdat je met dit soort tours wat verder van de stranden afgaat kun je dus ook hele andere dieren tegenkomen. Daarnaast krijg je de tips en expertise van de bemanning aan boord, ook helemaal niet verkeerd. In de buurt heb je ook het zogeheten ‘Dolphin House’. Hier vind je gegarandeerd dolfijnen en kun je er zelfs naast zwemmen. Voor de echte liefhebber heb je langs de kust ook voldoende resorts zodat je mooi dicht bij bent. Geïnteresseerd? Boek dan snel je ticket! Het is er prachtig.

Marsa Alam Resorts
Snorkelen in Marsa Alam Resorts

Naast Marsa Alam heb je nog veel meer mooie plekken in Egypte waar je zo het water in kan duiken. Vaak moet je iets verder kijken dan de gemiddelde KLM en Corendon pagina’s om een beetje goede informatie te vinden. Hier staan namelijk vaak de wat meer gemiddelde tips op. Dit betekent vaak veel betalen en niet de mooiste ervaring! Wij zullen onze best doen om zo snel mogelijk wat meer informatie te bieden voor Marsa! Voor nu in ieder geval heel veel plezier op je vakantie!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.